Шоу-біз та культура
2 листопада 2016
Волочковій запропонували «вечерю з інтимом». Вона звернулася в поліцію
Балерина впевнена, що це - залучення в проституцію і потрапляє під дію статті Кримінального кодексу.
news-image

Анастасія Волочкова не раз заявляла, що її намагаються втягнути в проституцію і пропонують десятки тисяч євро за романтичні зустрічі, передає «Є!» із посиланням на Дни.Ру.

Але обурює найбільше балерину не це, а те, що подробиці її особистого життя стають надбанням громадськості. Вона не має наміру більше з цим миритися. І вирішила зробити хід конем.
Волочкова зробила скрін-шоти листування з якимось "співробітником" концертного агентства "Шоу Артист" Антоном і звернулася із заявою в поліцію.

Кілька днів тому злочинці спробували спровокувати мене і отримати компрометуючу інформацію. Так, мені на телефон надіслав повідомлення якийсь Антон із запрошенням відвідати приватну вечерю в одного з їхніх клієнтів.

При цьому в своїй пропозиції він недвозначно дав зрозуміти, що вечеря буде мати продовження з інтимних характером.

В даний час Антон наполегливо пропонує мені зустрітися, щоб обговорити деталі вечері з клієнтом, - розповіла балерина.

Волочкова впевнена, що це - залучення в проституцію і потрапляє під дію статті Кримінального кодексу, і просить правоохоронців розібратися і захистити її від посягань.

Раніше з позовом про наклеп балерина виступила проти директора агентства "Зірки Москви" Дмитра Тулянінова, який заявив, що нібито велику частину доходу Насті приносить надання платних сексуальних послуг.

Коментуючи ці чутки, балерина сказала, що їй просто не можуть пробачити успіх, красу і увагу заможних чоловіків.

На мене чиниться психологічний тиск. Мене намагаються заманити в заняття проституцією, шантажують, поширюють в ЗМІ відомості про приватне життя, - заявила вона в інтерв'ю.

Читайте також: Мешканці заклеїли вікна шовковим папером і будинок перетворився в арт-інсталяцію