Резонанс
2 листопада 2016
Дмитро Добкін прокоментував свою поведінку в Раді
Нардеп визнав, що має проблеми зі здоров'ям.
news-image

Депутат від "Опозиційного блоку" Дмитро Добкін в ефірі "112 Україна" прокоментував свою поведінку в Раді. За його словами, ніяких наркотичних та алкогольних засобів не приймав, а дійсно має проблеми зі здоров'ям, передає «Є!»

Ніяких наркотичних або алкогольних речей я не вживав. Всі ми живі люди, всі ходимо під Богом. Стосовно того, що часом показують журналісти, те що пов'язане із мімікою мого обличчя, -  так, у мене є проблеми пов'язані із моїм здоров'ям і не хотілося б, щоб ні журналісти, ні мої колеги не спекулювали на цьому... На відміну від багатьох здорових депутатів, я в бійки я не кидаюся, нікого не ображаю. Це така тема, яку не хотілося б обговорювати, - сказав Добкін.

Також Добкін-молодший заявив, що готовий пройти психіатричну або наркологічну експертизу за умови, що його колеги також таку експертизу пройдуть.

Деякі депутати, які мене звинувачують з високих трибун, за два роки у ВР так обросли жиром, що коли я це бачу, то стає смішно, коли чую такі звинувачення на свою адресу. Особисто я займаюся спортом, веду здоровий спосіб життя і того ж бажаю й всім іншим людям. Якби ті люди проходили її (експертизу, - ред.) разом зі мною, то я б не відмовився, - запевнив нардеп.

Також Добкін прокоментував інтерес туром за 135 тис. євро. За його словами, він тур не придбав.

Це була одна з пропозицій. Я дійсно збираюся на новорічні канікули поїхати з сім'єю відпочивати. Чомусь вибрали найдорожчий варіант, хоча там були пропозиції в рази дешевше. На сьогоднішній день я ще нічого не купив. Якщо я щось придбаю, і журналісти це дізнаються, я із задоволенням надам інформацію. Як будь-яка нормальна людина, я б хотів поїхати якомога дешевше...Куди я поїду, я для себе ще не вирішив, - сказав Добкін.

Як повідомлялося, народний депутат від "Опоблоку" Дмитро Добкін замовив під час засідання Верховної Ради відпочинок за 135 тис. євро. Відповідне відео опубліковане на каналі в Youtube.

Свою переписку депутат намагався прикрити рукою, проте на відео все ж можна побачити частину листування, з якої випливає, що Добкін замовив тур на 6 осіб вартістю 135 тис. євро.

Відразу після цього він сховався за колоною в залі Ради і запив щось водою. На своє місце депутат повернувся з дивним виразом обличчя і в збудженому стані.

Читайте також: Михайло Добкін прокоментував дивну поведінку брата в Раді (відео)