Київ
3 листопада 2016
Хто він? Журналісти познайомилися із сексі-кондуктором київського тролейбуса
В планах у хлопця - повторити подібний експеримент на інших маршрутах.
news-image

Вчора кияни помітили веселого кондуктора, який розважав пасажирів тролейбуса №38 своїми танцями. TheKiev.City дізнався, хто цей чоловік і що він робив в транспорті, передає «Є!»

Як з'ясувалося, сексуальним кондуктором "підробляв" венесуелець Епіфаніо Лопес, який насправді професійно займається спортом і зйомками в телепередачах. Як він розповів сам, танцювати в тролейбусі - його хобі.

Так це ми хотіли підняти настрій людям, які їздять. І щоб їм було весело добиратися, - прокоментував Епіфаніо і зазначив, що в планах у нього повторити подібний експеримент на інших маршрутах.

Свою фотографію з підписом "Готуюся до виходу" і хештегом # тет він опублікував в Instagram незадовго до того, як телеканал виклав в мережу відео з танцюючим кондуктором.

Крім того, помітне незвичайне татуювання на правій руці кондуктора. Таке ж можна побачити і на руці Епіфаніо в афіші реаліті-шоу "Екс на пляжі", яке вийде незабаром на російському телеканалі.



Екс на пляжі - передача про любов спекотних красунь і справжніх мачо. Осінній сезон пройде на барвистому острові Занзібар, де вісім героїв - 4 хлопця і 4 дівчини, будуть боротися за солідний грошовий приз. Одним з учасників став і київський танцюрист.

Нагадаємо, відео з танцюючим кондуктором розмістили на сторінці телеканалу ТЕТ у Facebook. Воно набрало за 5 годин 15 тис. переглядів та близько 600 "лайків".