Події
3 листопада 2016
У Дніпрі поліцейські інсценували вбивство, щоб вийти на замовника
Замовник запропонував виконавцю 2 тис. доларів за скоєння вбивства.
news-image

У Дніпрі поліцейські карного розшуку попередили замовне вбивство підприємця. Спільно з працівниками СБУ вони затримали замовника злочину, який запропонував виконавцю 2 тис. доларів за скоєння вбивства, передає «Є!» із посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

24 жовтня до поліції звернувся чоловік, який повідомив, що йому надійшло замовлення на вчинення умисного вбивства. Жертвою повинен був стати 40-річний місцевий житель... Перед правоохоронцями постало завдання врятувати людині життя, вийти на замовника та довести його провину, - розповіли у поліції.

Спільно з потерпілим поліцейські інсценували його викрадення та вбивство. Для цього чоловіка вивезли у найближчий ліс, наклали відповідний грим та сфотографували.

Фотодокази передали замовнику, в обмін на які він видав «кілеру» обіцяні гроші. В цей час замовника і затримали правоохоронці.

За місцем його мешкання було проведено обшук, під час якого поліцейські виявили 5 одиниць незареєстрованої гладкоствольної зброї, 2 одиниці нарізної зброї та кілька тротилових шашок з детонатором.

Наразі правоохоронці з’ясовують мотиви злочину та розглядають коло причетних до нього осіб. Серед основних версій – корисливі мотиви.

Читайте також: На Борщагівці затримано грабіжника, який три місяці тому звільнився за «законом Савченко»