Шоу-біз та культура
3 листопада 2016
Чому діти відмовились жити з Анджеліною Джолі
Бред Пітт відмовився від опіки над дітьми в користь їх матері Анджеліни Джолі.
news-image

Діти Анджеліни Джолі відмовляються жити з матір'ю. Мова йде про сина Пакс і дочку Шайло, які хочуть проводити час з батьком, актором Бредом Піттом, повідомляє «Є!», посилаючись на журнал Hollywood Life.

«Напередодні Шайло і Пакс заявили мамі, що хочуть залишитися з батьком. Це тому, що вони завжди любили бути з ним в компанії, у них були більш тісні і сильні емоційні відносини. Звичайно, Анджеліна дуже засмучена, адже тепер вона не зможе чинити, як їй заманеться», - заявила знайома Джолі.



Подружжя підписали угоду, згідно з якою Бред Пітт відмовлявся від опіки над дітьми в користь їх матері Анджеліни Джолі. У документі йдеться про те, що голлівудський актор може відвідувати своїх дітей тільки по вихідним і в присутності психолога. На розлучення подала актриса, так як, за її твердженням, Бред Пітт – поганий батько. Крім того, ряд ЗМІ повідомили про інцидент, в якому артист вдарив свого старшого сина Меддокса.


Раніше Джолі заявила, що сама буде виховувати 15-річного Меддокса, 12-річного Пакса, 11-річну Захару, 10-річну Шайло і 8-річних близнят Нокса і Вів'єн.