Суспільство
4 листопада 2016
Павло Воля прощається з Comedy Club
Артист вважає, що він занадто старий.
news-image

Резидент популярного російського шоу Comedy Club Павло Воля повідомив, що планує завершити сценічну кар'єру, передає «Є!»
У нещодавньому випуску шоу артист повідомив про прощальний концерт, який він наразі готує, і пояснив, чому вирішив піти.

На думку артиста - всьому виною - вік.

Треба вчасно йти зі сцени. На піку, поки ти молодий. Щоб тебе таким і запам'ятали ... Все, фінальне шоу, - зазначив він.

Мені 37 років, і я майже наймолодший серед резидентів Comedy Club ...

Ось Мартиросян - молодець. Він прийняв старість, відчув, що вже все, і почав повільно шкандибати до виходу. Але відчуваєте, що він пішов не до кінця, тому що його голос залишився з нами?

Гарік зараз схожий на бабку біля під'їзду. у нього вже не iPhone, а "бабцьофон", а люди, які сидять поруч з ним, відчувають запах корвалолу.

Хлопці Камеді, нам всім треба валити з цієї сцени. Ми не молодіжне шоу і не можемо жартувати про повій, так як нічого не знаємо про них, адже ми - сімейні люди. У Ревви в останній раз була повія, коли долар коштував 20 рублів.

Ось всі говорять, що Батрутдінов - холостяк, завидний наречений. Але йому вже скоро 39 років, він просто старий татарин.

Наймолодший - Харламов, він грає на iPad цілими днями, п'є колу і їсть гамбургери. Ті, хто говорить, що він ходить під себе, просто не розуміють, що це не старече. Справа в тому, що у Харламова - цікава гра, і він не відволікається, - сказав комик.


Читайте також: Російський депутат попросив прокуратуру перевірити Поклонську на екстремізм