Війна
5 листопада 2016
У Слов'янську поліція знайшла сховок із боєприпасами
Сховок знайшли поблизу житлового масиву на пустирі в мікрорайоні Артема.
news-image

У Слов’янську поблизу житлового масиву на пустирі в мікрорайоні Артема правоохоронці знайшли сховок із боєприпасами. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Зазначається, що правоохоронці знайшли пакет із двома упаковками патронів та чотирма гранатами, інформує «Є!» з посиланням на «Є!» з посиланням на УНІАН.

«… правоохоронці виявили підозрілий пакет. Усередині нього знаходилися 60 патронів, дві гранати часів Великої Вітчизняної війни та дві сучасні, марки Ф-1», - йдеться у повідомленні.

Всі небезпечні предмети було вилучено. Подію кваліфікували за ч.1 ст. 263 КК України «Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами». ЇЇ санкція передбачає до 7 років позбавлення волі.

Раніше, у передмісті Києва співробітники Київської міської прокуратури №8 разом із співробітниками Нацполіції виявили підземне сховище із арсеналом зброї та боєприпасів. Схованка була облаштована у підземному бункері на території дачного поселення у Бориспільському районі на Київщині. У бункері правоохоронці виявили також бронетранспортер.

Читайте також: «Бункер зброї» під Києвом виявився складом макетів зброї інтернет-магазину