Світ
8 листопада 2016
Міноборони Польщі безкоштовно вчитиме жінок самообороні
Польських жінок тренуватимуть найкращі військові інструктори країни.
news-image

Найближчим часом у тридцяти польських містах почнуться безкоштовні вишколи з техніки самооборони для жінок. Заняття будуть проводити польські військові інструктори. Про це у вівторок, 8 листопада, повідомили у Міністерстві оборони Польщі, передає «Є!» із посиланням на Польське Радіо.

Самооборона для жінок – це програма з восьми безкоштовних, кількагодинних практичних вишколів для повнолітніх жінок, котрі хочуть навчитися та розвивати навики поведінки у ситуаціях, що загрожують їхньому життю або здоров’ю, особливо коли мова йде про застосувати фізичного насилля проти них, - наголосили в оборонному відомстві.

Проект відбуватиметься з 19 листопада 2016 року до 3 червня 2017 року. Його ініціював глава Міністерства оборони Польщі Антоні Мацєревич.

Заняття проводитимуть найкращі інструктори Збройних сил Польщі з техніки рукопашного бою та самозахисту, - заявили у відомстві.

Кандидатки на проходження вишколів повинні бути старшими 18 років, перебувати у добрій фізичній формі та мати польське громадянство.

Читайте також: У Туреччині вкрали пам'ятник найвідомішому коту країни
Читайте також: У Мексиці футболіст під час матчу вбив арбітра