Резонанс
8 листопада 2016
Саакашвілі «проводжали» шашликами. Мережа обурена (відео)
Під Одеською ОДА "прощаються" з губернатором області Михайлом Саакашвілі, який вчора оголосив про свою відставку
news-image

Команда нардепів Дмитра Голубова Олексія Гончаренка під стінами Одеської ОДА смажила шашлики і наливала "шмурдяк", передає «Є!».

Так званий політик Дарт Вейдер (в миру — помічник Голубова Жан Ніколаєнко), а також депутати міськради Денис Григор'єв і Дмитро Палпатін з невеликою групою студентів «розбили» під стінами ОДА стихійну шашличну, де смажили м'ясо і наливали напої з пляшок з написом «Шмурдяк» на честь звільнення з посади губернатора регіону Міхеїла Саакашвілі.

В якості декорації громадські припаркували біля входу в ОДА відомий у місті автомобіль нардепа Голубова, який на вулицях Одеси проводив агітацію проти Саакашвілі на протязі всього періоду роботи губернатора і його конфлікту з найскандальнішим нардепом.

Одесити різних політичних поглядів на сторінках в Facebook з обуренням відреагували на акцію.

«Я припускав, що від вас потрібно чогось чекати, але такі дешеві вчинки — це занадто», «Зловтіха — найпоширеніша емоція, яку ми з задоволенням розповсюджуємо і на вас!», «Продали Одесу за шматок м'яса», «Чорти в істериці радіють. Нарешті зможуть повернути свої справи», «Від цієї акції тхне за версту», «Дно! Ви просто дно, якому не дай Бог стати, коли настане черга», «Це просто дикість!», — висловили свій гнів тисячі городян.