Світ
9 листопада 2016
Декларації українських чиновників шокували Європу
Стан українських чиновників досягає кредиту МВФ
news-image

В Європарламенті шоковані мільярдними матеріальними і фінансовими ресурсами, які були оприлюднені українськими політиками і державними службовцями після введення електронного декларування.

Про це заявив депутат Європарламенту від Бельгії Марк Демесмакер на засіданні комітету у закордонних справах, звертаючись до віце-прем'єр-міністру України з питань європейської і євроатлантичної інтеграції Іванні Климпуш-Цинцадзе, повідомляє «Є!», посилаючись на джерело.

Декларація он-лайн активів - це дуже добре. Але в кінцевому підсумку треба бачити, як ця система працює. Населення шоковане. Перелік розкішних речей, грошей у чиновників і політиків, які були задекларовані, шокували людей. Адже мова йде про мільярди доларів. це є еквівалентом останнього кредиту МВФ для України , - підкреслив європарламентар.

Разом з тим, він позитивно оцінив введення системи електронного декларування майна в Україні.
Бельгійський політик також зазначив, що є другом України і домагається скасування візового режиму для українців, захищає територіальну цілісність держави в умовах російської агресії, підтримує реформи.

Читайте також: Аваков, Парасюк, Лозовий та інші змінили свої декларації