Шоу-біз та культура
10 листопада 2016
Джастін Бібер хоче за свою дружбу півмільйона доларів
1 січня тим, у кого буде важке похмілля, запропонують особистого кухаря і СПА процедури.
news-image

У півмільйона доларів оцінив своє товариство у новорічну ніч 22-річний канадський співак Джастін Бібер. Саме стільки коштує VIP-квиток на святковий концерт, який передбачає безпосереднє товариство зірки.

Як пишуть західні ЗМІ, сюди входить десять квитків для щасливчика і його друзів на передноворічний концерт Джастіна в Майамі та право сидіти за столиком, розташованим прямо під сценою, інформує «Є!» з посиланням на Znaj.ua.

Також в VIP-пакет включать і п'ять ночей в Fontainebleau's Sorrento Penthouse, де проплачені не тільки вечері, але й дорогі напої. Володар цього квитка і його друзі зможуть безкоштовно кататися на Lamborghini, Ferrari, Rolls-Royce або McLaren.

Потім дружна компанія, сівши на яхту, зможе попливти в клуб LIV, де пройде закритий виступ співака. Тут їх радісно зустріне сам Бібер.

У перервах між хітами Джастін обіцяє розважати власника ексклюзиву цікавою бесідою і пригощати його шампанським Armand de Brignac Brut Gold вартістю 6,5 тисячі доларів. А 1 січня тим, у кого буде важке похмілля, запропонують особистого кухаря і СПА процедури.