Суспільство
10 листопада 2016
Як виглядає шикарний будинок Трампа? (фото, відео)
Дизайнер дотримувався інтер'єру в стилі Людовика XIV.
news-image

Новообраний президент США Дональд Трамп -  головна тема світових ЗМІ. Цікавляться не тільки, яким президентом він буде для американців, але й тим, як жив мільярдер до обрання на вищу посаду, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Вже наприкінці січня, після інавгурації, Трамп разом із сім'єю переїде в Білий дім. Багато хто вже переймається питанням, який інтер'єр вибере республіканець. А поки пропонуємо зазирнути в його апартаменти в серці Манхеттена

 

Мільярдер і його дружина Меланія живуть в пентхаусі на 66-му поверсі в Trump Tower, що побудованій в 1983 році та належить обраному президенту. З його триповерхових апартаментів відкривається захоплюючий вид на Центральний парк. Будинок Трампа оцінювали в 100 млн доларів, і це, до речі, не найдорожчий в Нью-Йорку. Через розкіш  квартиру Трампа порівнювали з Версальським палацом.

Інтер'єр розробляв відомий дизайнер Анджело Донгія, якого також називали "Сен-Лоран світу диванів". У 70-80-ті роки він працював з багатьма відомими особистостями.

Дизайнер дотримувався інтер'єру в стилі Людовика XIV, який мав прізвисько Король-Сонце.

У задній частині вітальні розташований фонтан.

 

На видному місці - фотографія покійного батька Трампа Фреда, фамільний герб зображений на подушці. А на стіні висить сімейний портрет.

На столику бронзова скульптура Ерос і Психея та триб'ют-альбом Мохаммеда Алі вартістю 15 тисяч доларів.
 
У залі для сніданків; чай та апельсиновий сік подається у чашках і склянках із золотою оправою.
 
 
 
Фотографії розкішного пентхауса Трампа стали доступні ЗМІ завдяки дружині майбутнього президента Меланії.