Суспільство
10 листопада 2016
Після «Горіжопінгу» депутатку виключили з «Єдиної Росії» (відео)
Також жінка залишилась без роботи.
news-image

В Іркутській області депутат думи Шелехівського району Анастасія Мякіна втратила роботу і була виключена з "Єдиної Росії" після того, як по Мережі активно розійшлося відео зі специфічною назвою "Горіжопінг", передає «Є!» із посиланням на Вести.Ру.

На кадрах жінка, яка працювала директором МУП "Побутові та ритуальні послуги", займалася вправами по спалюванню жиру на сідницях на тлі трун і похоронних вінків.

За дискредитацію партії місцева політрада ухвалила рішення виключити Мякіну з лав партії і направити в думу Шелехівського району клопотання про складання з неї повноважень голови фракції "Єдиної Росії".
Керівник обласного виконкому "Єдиної Росії" Світлана Брагіна, зі свого боку, зазначила, що "поведінка Мякіної на робочому місці порушує всі загальноприйняті моральні норми" і стала неприємною несподіванкою для її тепер вже колишніх однопартійців.

Однак є й ті, хто підтримав любительку займатися фітнесом на тлі трун. Такі знайшлися не тільки в соцмережах, але і деякі її колеги - депутати місцевих дум. Наприклад, депутат іркутської думи Олександр Квасов назвав "маренням" звільнення жінки "за любов до спорту і присідань".

Сама "фізкультурниця" теж не стала мовчати. Мякіна прокоментувала цей інцидент на камеру і виклала відеоролик в Інтернет.

В Іркутській області сьогодні дві новини - я і Трамп, - заявила жінка, повідомивши, що її звільнили.
Напевно, так треба, - говорить далі вона, але при цьому все одно збирається продовжувати "суперсушку" (фізкультурні заняття для схуднення).
Це моя точка росту. Мої близькі, друзі та колеги мене підтримують, всіх люблю. Що сталося, то сталося, -- підсумовує жінка.