Суспільство
10 листопада 2016
Прихильники «ДНР» скаржаться, що в Донецьку чекають повернення України
Посіпакам сепаратистів "незатишно жити в Донецьку".
news-image

Як повідомляє "IV власть", на сайті організації "Патріотичні сили Донбасу", яку очолює бойовик "ДНР" Олександр Ходаковський, з'явилася стаття Галини Скворцової під назвою "Ті, хто живе серед нас", передає «Є!»

У ній прихильниця сепаратистів пише, що багато донеччан не хочуть жити в "ДНР" і чекають повернення України. Через це Скворцової, за її словами, незатишно жити в Донецьку.

... В Донецьк повернулися люди, яких місцеві кличуть" поверненці". Я, наприклад, рада всім, аби місто жило, але останнім часом якось відразу відбулося кілька подій, від яких реально стає тривожно і незатишно у власному будинку, - скаржиться автор статті.

Далі Скворцова наводить як приклад кілька діалогів з місцевими жителями, які були незадоволені поточною ситуацією в Донецьку і висловлювали впевненість, що "ДНР" не протягне довго.

Скоро «наші» сюди прийдуть. Я боюся, що ти не зможеш приховати, що була за "ДНР" і працювала на "ДНР". "Доброзичливців" багато, хтось таки донесе. У тебе можуть бути дуже великі проблеми. Дитину шкода. Так що поки не пізно - поїхала б ти від гріха подалі, - цитує Скворцова слова однієї з дончанок.

 

Був ще таксист, який, абсолютно не соромлячись у виразах, розповідав, що ось де по секрету йому сказали, що буквально завтра-післязавтра сюди в'їдуть українські танки та "кінець всієї вашої денееріі!" А є ще блогери, які, не соромлячись, "парафінять" "ДНР" і чекають Україну, - йдеться в статті.

Наприкінці публікації автор тексту зізнається, що не знає, що робити з тими, хто не підтримує "ДНР". Але через них їй незатишно перебувати в Донецьку.

Тобто, розумієте? Серед нас живуть люди, які впевнені, що Україна сюди повернеться. Більш того - чекають цього з нетерпінням. Справедливості заради мушу сказати, що таких небагато, але вони є. І відчувають себе тут абсолютно спокійно. Живуть, працюють , і не бояться висловитися, по суті, незнайомим людям. Тому що виросли тут і знають - донецькі - не гнилі, доносити не стануть. Але це не заважає їм гадити там, де живуть. Якщо чесно, я не знаю що робити з цими знаннями. Одне знаю напевно - мені незатишно жити в своєму місті, де поруч ходять ті, хто готовий вистрілити в спину, - підсумовує Галина Скворцова.
Читайте також: У Житомирі зникла 15-річна дівчина, яка вирішила розпочати «самостійне життя»
Читайте також: Після «Горіжопінгу» депутатку виключили з «Єдиної Росії» (відео)
Читайте також: Новий лімузин президента США вражає ціною