Суспільство
10 листопада 2016
BBC вивчила музичні смаки Трампа
Музику не можна назвати всепоглинаючою пристрастю обраного президента США.
news-image

Кореспонденти ВВС ретельно вивчили музичні уподобання новообраного президента США Дональда Трампа на основі його книг і висловлювань різних років, передає «Є!»

Смаки нового глави Білого дому настільки ж несподівані, як і сама його особистість, - такий їх висновок.

Британські журналісти, зокрема, призводять спогади Трампа про шкільні роки :

Коли я був у другому класі, я вдарив мого вчителя з музики, тому що мені здавалося, що він зовсім не розбирається в музиці. Я не пишаюся цим, але з дитинства звик досить жорстко відстоювати свою точку зору.
Я завжди з величезним задоволенням слухаю пісні Френка Сінатри, Тоні Беннетта і Елтона Джона. Я також великий фанат Емінема. Реггі розслабляє мене, знімає нервову напругу. А в Вежі Трампа (Trump Tower, знаходиться в центральному районі Нью- Йорка Манхеттені, там розміщувався виборчий штаб Трампа - ред.) ми чого тільки ні слухаємо - від варіацій на тему Moon River до знаменитих фортепіанних концертів Рахманінова, - зізнавався майбутній президент США.
Одного разу працівники мого шоу Міс Всесвіт розповіли мені про молоду, нікому не відому дівчину. Її звали Леді Гага, і ми випустили її для підтанцьовки під час одного з шоу, яке транслювалося на весь світ. Вона справила на мене враження, наступного дня всі тільки про те й говорили, як вона була хороша. Це фантастичний чоловік, міцний як скеля, я пишаюся її успіхом, тому що вважаю, що сприяв цьому, - наводить ВВС слова Трампа.

Трамп досить різко відгукується про одного з колишніх солістів легендарної групи Beatles Пола Маккартні.

У нього вмирає дружина від раку, а він відразу одружується на Хізер Міллз та ще й шлюбний контракт не укладає. Природно, що вона за три роки потріпала йому нерви, а потім ще й обідрала як липку, - кидає мільярдер.

Однак музику не можна назвати всепоглинаючою пристрастю Трампа.

Я знаю, що деяким людям, щоб знайти якесь творче рішення та по-новому поглянути на речі, необхідно послухати музику . Мені ж в таких ситуаціях набагато більше допомагає гра в гольф, - стверджує він.
Читайте також: Жорсткий конфлікт між Путіним і Трампом неминучий – екс-депутат Держдуми
Читайте також: Як виглядає шикарний будинок Трампа? (фото, відео)
Читайте також: Новий лімузин президента США вражає ціною