Київ
10 листопада 2016
Жахлива аварія у Василькові (відео)
За словами матері, у її доньки - черепно-мозгова травма, роздроблена грудна клітка, печінка й таз.
news-image

Анастасія Вихрастюк, повертаючись додому, йшла по пішохідному переходу, де її збив водій Ланоса. Чоловік вийшов з автівки, щоб допомогти дівчині, та за декілька хвилин і на Анастасію, і на водія наїхала інша машина. 

Дівчину у тяжкому стані доправили до лікарні. Поруч з реанімацією чергують мати та наречений Насті - Сергій Кучава, передає «Є!», посилаючись на ТСН

За словами матері, у її доньки - черепно-мозгова травма, роздроблена грудна клітка, печінка й таз. А хлопець додає, що коли дівчина приходила до тями, то кричала.

Пара мала святкувати річницю знайомства, розповідає Сергій. Та безглузда трагедія за день до цього змінила плани.

"Ми 2 роки разом зустрічаємось – вона мені щось готувала", - згадує він.

Водій першого автомобіля зі струсом мозку лікується в неврологічному відділенні районної лікарні. Чоловік, що був за кермом другої машини, розповів, що призупинився перед пішохідним переходом і тільки-но почав від нього від'їжджати, як побачив перешкоду.

На цьому пішохідному переході таке трапляється не вперше, розповідає мати дівчини Вікторія. Причину вбачає в поганому освітленні.

Пообіді дівчину з районної лікарні Василькова доправили до Києва. Лікар Євген Шибаєв зазначив, що у пацієнтки - політравми: "Закрита травма грудної клітки. Закрита травма живота. Закрита травма черепної порожнини мозку головного. Далі буде обстежуватись і лікуватися".

Слідство наразі з'ясовує всі обставини аварії.