Події
12 листопада 2016
В Києві прогримів ще один вибух
В результаті вибуху ніхто з людей не постраждав
news-image

У центрі Києва п'яний молодик кинув у двір багатоповерхового будинку гранату Ф-1.

Як повідомили у Відділі комунікації ГУНП в Києві, сьогодні близько 3.00 на вулиці Велика Житомирська, 40, прогримів вибух, передає «Є!» з посиланням на Уніан.

На місці події наряд поліції охорони помітив двох підозрілих чоловіків, які перебували в стані сильного алкогольного сп'яніння, тому їх доставили в управління поліції. Обидва - місцеві жителі, 1991 по 1992 років народження. У одного з них в кишені правоохоронці вилучили чеку від гранати. Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а його товариша опитали і відпустили.

У поліції зазначили, що в результаті вибуху осколками пошкоджені кришка каналізаційного колектора, ворота гаража і припаркований неподалік автомобіль «Ауді». На місці події експерти-криміналісти провели ретельний огляд і вилучили залишки вибухового предмета, які відправили на дослідження.

За попередньою інформацією, вибухнула граната Ф-1. Поліція почала дві кримінальні виробництва: по ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.