Події
15 листопада 2016
П’яного водія, який скоїв ДТП та втік, шукали по всьому Борисполю
Недоумство та відвага, знову....
news-image

13 листопада 2016 року, близько п’ятої години вечора, патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Камінського. Приїхавши на місце виклику, поліцейські застали лише одне авто – автомобіль марки «ЗАЗ Sens». У автівки була пошкоджена передня ліва частина, а також виднілись сліди зеленої фарби. Другий учасник ДТП втік із місця події. 

Під час спілкування з водієм, патрульні з’ясували, що в салоні «ЗАЗ» на момент аварії перебувала вагітна жінка, яку везли в лікарню. На щастя, травм під час зіткнення вона не отримала. Патрульні викликали ще один екіпаж, щоб відвезти вагітну в лікарню, а самі почали пошуки втікача. 

Огляд прилеглої території дав результати. В одному з дворів багатоквартирного будинку по вулиці Дружби було виявлено зелений «ВАЗ 2104», який мав пошкодження та залишки сріблястої фарби на корпусі. 

Водія розшукали швидко. Ним виявився 40-річний бориспілець, який знаходився в стані алкогольного сп’яніння. Під час розмови з поліцейськими він зізнався, що скоїв ДТП. А поїхав, бо хотів уникнути покарання, адже був напідпитку. Перевірка на алкотестері «Драгер» показала результат – 1.86 проміле. 

На водія склали адмінматеріали за ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння), за ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст.122-4 КУпАП (залишення місця дорожньо-транспортної пригоди).