Київ
15 листопада 2016
Сьогодні у Києві стартує навчальний курс «Комунальний лікбез»
Мешканці столиці можуть прослухати семінари із питань ЖКГ.
news-image

Сьогодні, 15 листопада, в Києві стартує серія навчальних семінарів із питань житлово-комунального господарства. Взявши участь у семінарах мешканці столиці зможуть дізнатися про роботу з новими платіжними повідомленнями для оплати комунальних послуг, отримати покроковий план дій у випадку надання неякісних послуг, дізнатися про програми виконання енергоефективних заходів у будинку. Про це повідомила прес-служба КМДА, передає «Є!»

Семінари проводитимуться в Центрі навчання «Платформа комфорту», що створений навесні 2016 року при Комунальному концерні «Центр комунального сервісу».

Як зазначає керівник навчального центру Наталія Колосова, в рамках семінарів фахівці прагнуть підвищити правову та організаційну обізнаність людей у вирішенні найактуальніших питань, пов’язаних із наданням житлових і комунальних послуг. Заняття проводяться в формі лекцій, семінарів, практикумів, круглих столів.

Для участі у семінарах потрібно зареєструватися на сайті http://edu.cks.kiev.ua/%20 або зателефонувати за номером (044) 591-21-22.

Детальну інформацію можна знайти на сайті: http://edu.cks.kiev.ua/category/program/for-residents-of-city та на нашій сторінці у соцмережі Facebook: https://www.facebook.com/events/226586071097031/.

Розклад занять:

  • 15 листопада – Нові платіжні повідомлення;
  • 16 листопада – Правила реєстрації місця проживання;
  • 17 листопада – Все, що Вам потрібно знати про холодне водопостачання;
  • 21листопада – Неналежне надання або ненадання послуг. Акт-претензія. Структура, періодичність та строки надання послуг із утримання будинків і прибудинкової території. Тариф до 20 числа;
  • 22 листопада – Варіанти управління будинком;
  • 24 листопада – Централізоване опалення та гаряче водопостачання;
  • 28 листопада – Енергоефективність – доступна для всіх;
  • 30 листопада – Онлайн комуналка доступна для всіх.
Читайте також: У Львівській міськраді йдуть обшуки
Читайте також: Чоловік за допомогою дрона переконався, що йому зраджує дружина (відео)
Читайте також: У Польщі запрацював портал для пошуку працівників з України