Світ
15 листопада 2016
Це треба взагалі бути «виродком»: 14-річну дівчинку зґвалтували 110 чоловіків
В одному з курортних грецьких міст близько десяти років тому 110 чоловіків цілу добу ґвалтували британку Меган Стефанс, якій на той час виповнилося лише 14 років.
news-image

Тільки зараз Меган зважилася розповісти про те, як жила в Греції зі своїм коханим, передає «Є!», посилаючись на akcent.info.

Британка Меган Стефанс розповіла журналістам The Daily Mail про те, що в Греції її у 14 років за добу зґвалтували 110 чоловіків. Це відбулося незабаром після того, як дівчина, будучи школяркою, вирушила з матір’ю на відпочинок в один з грецьких міст, де 14-річна дівчина познайомилася з хлопцем з Албанії – Жаком. Мати пила багато спиртного і абсолютно не піклувалася про долю дочки і навіть дозволила дівчинці оселитися з Жаком, виїхавши у Великобританію без дочки.

Незабаром після цього хлопець заявив Меган, що йому терміново потрібні гроші на лікування матері, і продав молоду коханку в сексуальне рабство. Як розповідає Меган, перший її клієнт працював юристом. Після зґвалтування він жбурнув їй 50 євро, з тих пір школярку регулярно ґвалтували різні чоловіки. Одного разу її зґвалтували 110 чоловіків за одну добу, Стефанс пам’ятає, що це тривало 22 години.

Незабаром вона завагітніла, але Жаку не хотілося дітей, незабаром після цього він почав її бити, у дівчини стався викидень. Через деякий час, Меган відправили працювати повією в Італію, а в 20 років, заразившись сифілісом, британка намагалася покінчити з собою. Сьогодні, через майже 10 років після жахливих подій, Меган вирвалася з рабства і навіть вийшла заміж, але місце проживання приховує.