Війна
16 листопада 2016
Ситуація в зоні АТО за минулу добу
Найбільше обстрілів сталося на маріупольському напрямі.
news-image

Бойовики за минулу добу 37 разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі, повідомляє прес-центр АТО на своїй сторінці в "Фейсбук" в середу вранці.

Найбільше обстрілів сталося на маріупольському напрямі. Під вогонь ворожої артилерії потрапило Широкино, де по позиціях українських військових ворог випустив понад 30 снарядів з 122-мм гармат. З мінометів різних калібрів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї війська противника обстріляли Талаківці, Славне, Широкино, Водяне, Красногорівку, Лебединське, Павлопіль. Вогонь по позиціях ВСУ в районі Павлопіль вів снайпер, інформує «Є!» з посиланням на Interfax-Україна.

На донецькому напрямку ворог також використовував заборонені мінських домовленостей міномети, неодноразово обстрілюючи Луганське і Авдіївку. Тут же бойовики вели вогонь з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів.

До вечора вівторка противник активізувався і на Луганському напрямку. Під обстріл мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів потрапили позиції ВСУ в районі Новозванівка, Новоалександровки і Катеринівки.