Події
16 листопада 2016
«З гранатою та пістолетом» - у Росії повідомили про затримання «українського розвідника»
РосЗМІ повідомили про затримання "українського розвідника" в Сімферополі.
news-image

Російські ЗМІ повідомляють про затримання «українського розвідника» в окупованому Сімферополі. Про чергове затримання у Криму пише «РИА Новости» з посиланням на джерело в правоохоронних органах, передає «Є!»

Повідомляється, що начебто співробітник головного управління розвідки Міноборони України був затриманий з гранатою, пістолетом і елементами для виготовлення саморобного вибухового пристрою у вівторок в Сімферополі.

Затримано в Сімферополі співробітника ГУР МО України. Вилучено гранату, пістолет, елементи для виготовлення саморобного вибухового пристрою, - заявив співрозмовник агентства.

Як повідомлялося, 10 листопада ФСБ РФ заявила про затримання членів "диверсійної групи". За інформацією ЗМІ, затримані експерти аналітичного центру "Номос" Дмитро Штибліков і Олексій Бессарабов, а також Володимир Дудка. Російські силовики звинуватили їх у підготовці диверсій на території півострова. Кримський "суд" заарештував їх на два місяці. Україна направила ноту протесту російському МЗС з вимогою від Росії надати офіційну інформацію щодо обставин затримання в Севастополі трьох громадян України, яких російська окупаційна влада підозрює у підготовці диверсій.

Читайте також: Які країни проголосували проти резолюції ООН щодо Криму? (список)
Читайте також: Київські поліцейські хотіли продати колекцію монет, вкрадену із пограбованої квартири
Читайте також: На матчі Україна-Сербія українські фани спалили прапори гостей