Інтернет
16 листопада 2016
Онлайн-кінотеатр Fs.to планує відновити роботу
Частина серверів розташовані за кордоном.
news-image

Онлайн-кінотеатр Fs.to, який припинив роботу через вилучення силовиками серверів у вівторок, має намір відновити свою роботу протягом 3-7 днів на закордонних серверах. Про це йдеться у повідомленні ресурсу в соцмережі "ВКонтакте", передає «Є!» із посиланням на УП.

Кіберполіція вилучила сервери тільки на території України. Але ще в далекому 2013 році ми розмістили деякі сервера і на острові Тонга. Зараз же частина команди полетіла ще в одну країну для розміщення інших серверів, щоб відновити роботу сайту. Нам потрібно 3-7 днів для відновлення сервісу, – йдеться у повідомленні.

Як відомо, раніше силовики заявили про закриття ресурсу через порушення авторських і суміжних прав.

Закриття Fs.to також домагалася Українська антипіратська асоціація, яка звинувачувала ресурс в багаторазовому порушенні авторських прав.

Судова перспектива цієї справи поки незрозуміла, за минулий рік не було жодного вироку в справі про порушення авторських прав в інтернеті. Не хотілося б, щоб сайт відновив роботу під іншим ім'ям. Але в цілому, його закриття – це позитивний крок, – заявляв глава асоціації Володимир Ілінг.

У відповідь представники ресурсу стверджували, що завжди видаляли контент за першим запитом правовласників.

Також повідомлялося, що в ході розслідування затримано 19 осіб, причетних до створення ресурсу, які адміністрували і наповнювали сайт контентом.

Читайте також: Українська кіберполіція припинила роботу піратських онлайн-кінотеатрів
Читайте також: У ванні з квітами Тіна Кароль продемонструвала «чисту сексуальність» (фото)
Читайте також: Кличко провів нараду на головній локації «Євробачення-2017»