Київ
17 листопада 2016
Із оплачених протестів у Києві стирчать вуха Путіна – політолог
На думку політолога, за останнім протестами у Києві стоїть Кремль
news-image

Український політолог, оглядач Євген Магда прокоментував хвилю останніх протестів у Києві. Про це інформує «Є!» з посиланням на replyua.net.

Магда зауважив, що приховати незадоволеність владою у демократичному суспільстві неможливо, проте це невдоволення триває в українському соціумі уже близько 10 років. Більше того, нині з’явилися шоумени, які з легкістю можуть закликати людей повалити владу, а «самі сісти у броньований Мерседес і виїхати подалі з місця заколотів».

Політолог наголосив, що людей можна зрозуміти, оскільки вони часто піддаються емоціям і бажанням в одну мить все змінити, але так, на жаль, не буває. За його словами, питання в тому, що за натовпами проплачених протестів стирчать вуха Путіна, який розуміє, що набагато реалістичніше розгойдати ситуацію зсередини, ніж знову намагатися «полоскати» «Градами» Донбас.

На думку експерта, Кремль зрозумів, що в разі повномасштабного наступу тільки згуртує українців.

Росія ще 2014 року зрозуміла, що Україна – це не Молдова і навіть не Грузія, її не можна розвалити одним поштовхом. Саме тоді і була придумана стратегія гібридної війни, яка, як ми бачимо, нині знову набирає обертів, уже не на Донбасі, а в центрі Києва, − запевнив оглядач.