Суспільство
17 листопада 2016
Гілларі Клінтон сказала, що після поразки не хотіла виходити з дому
Клінтон дуже боляче перенесла програш на виборах.
news-image

Вперше з'явившись на публіці після визнання перемоги свого суперника тиждень тому, Гілларі Клінтон, яка програла президентські вибори в США, розповіла про те, як важко вона зазнала поразки. За словами Клінтон, після оголошення результатів голосування їй було так погано, що вона думала, що ніколи більше не вийде з дому, передає ВВС, повідомляє «Є!»

Зізнаюся, прийти сюди сьогодні мені було дуже непросто. За останній тиждень мені не раз хотілося просто полежати з гарною книжкою в руках і ніколи більше не виходити з дому, - розповіла пані Клінтон.
Я знаю, багато хто з вас глибоко розчарований результатом виборів. Я теж - так, що не передати словами. Знаю, що це нелегко. І знаю, що за минулий тиждень багато хто ставив собі питання, чи дійсно Америка така, якою ми її собі уявляли. Розкол, що настільки очевидно проявився на цих виборах, дійсно глибокий, але - послухайте, що я скажу. Америка цього гідна. Наші діти гідні. Не втрачайте віри в нашу країну, боріться за наші цінності - і ніколи, ніколи не здавайтеся, - заявила вона.

Як повідомлялося, на виборах президента США кандидат від демократів Гілларі Клінтон випередила республіканця Дональда Трампа більш ніж на 1 млн поданих голосів виборців. У США 8 листопада відбулися 45-ті президентські вибори, перемогу на них здобув кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп.

Читайте також: Хто з нардепів не дав згоди на притягнення до відповідальності Новинського? (список)
Читайте також: У Раді ЄС сьогодні розглянуть безвізовий режим для України
Читайте також: 9-річна дівчинка постраждала у сутичках через концерт «Потапа і Насті»
Читайте також: Курс валют на 17 листопада