Політика
17 листопада 2016
Ляшко хоче позбавити Тимошенко українського громадянства
Головний радикал вважає, що Юлія Тимошенко "проводить підривну діяльність в Україні".
news-image

Лідер радикалів Олег Ляшко звернувся до президента України Петра Порошенка з вимогою позбавити лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко українського громадянства. Про це він заявив журналістам у кулуарах Ради, передає «Є!» із посиланням на 112 Україна.

Я звертаюся з вимогою до президента Порошенка позбавити Тимошенко українського громадянства за антидержавну діяльність. Нехай Путін надасть їй російське громадянство, вона це заслужила, як і звання героя Росії, за підривну діяльність, яку ця московська зозуля проводить в Україні, - заявив Ляшко.

Нагадаємо, раніше в Радикальній партії звинуватили Тимошенко у провокації, коли лідер "Батьківщини" в Раді надала слово для виступу Юрію Шухевичу. За даними радикалів, Шухевичу нібито "підсунули" документ про імпічмент президента. Після цього запланованого виступу на Шухевича повинно було бути скоєно напад, можливо і вбивство, впевнені в РПЛ. Сама Тимошенко заявляє, що не знала, що саме хотів говорити з трибуни Шухевич перед тим, як до нього підбіг Ляшко. Юрій Шухевич також спростував інформацію про те, що збирався читати документ про імпічмент президенту.

Читайте також: «Я не збирався говорити про імпічмент» - Шухевич про конфлікт у Раді
Читайте також: Хто з нардепів не дав згоди на притягнення до відповідальності Новинського? (список)
Читайте також: Гілларі Клінтон сказала, що після поразки не хотіла виходити з дому
Читайте також: У Раді ЄС сьогодні розглянуть безвізовий режим для України