Події
17 листопада 2016
Пранкери опублікували розіграш Петра Порошенка (аудіо)
Глава держави розмовляє з нібито президентом Киргизії Алмазбеком Атамбаєвим.
news-image

Пранкери Вован і Лексус опублікували ролик розіграшу президента України Петра Порошенка, передає «Є!» із посиланням на ВЕСТИ.

У ньому Порошенко розмовляє з нібито президентом Киргизії Алмазбеком Атамбаєвим, обговорює ситуацію навколо Криму і Донбасу, ізоляцію Росії, підтримку України з боку світової спільноти.

Також президент України прокоментував в розмові з "колегою" труднощі в країні, пов'язані з радикалами і великою кількістю зброї.

Сторони обговорили ситуацію навколо фабрики Roshen в Липецьку. Пранкери запропонував Порошенку послуги "своїх людей", які могли б формально оформити володіння на себе, щоб на президента України не тиснули даним фактом. Порошенко у відповідь заявив, що він дуже вдячний.

Нагадаємо, 2 листопада на офіційному сайті Адміністрації Президента з'явилося повідомлення про телефонну розмову Петра Порошенка з президентом Киргизстану Алмазбеком Атамбаєвим, в якому глави держав нібито "обговорили актуальні питання порядку денного українсько-киргизьких відносин" та шляхи подолання проблем, що виникли з поставками української продукції в Киргизстан внаслідок обмежень Росією транзиту українських товарів.

Пізніше в апараті президента Атамбаєва спростували факт розмови, а заступник керівника апарату президента Киргизстану Сапар Ісаков припустив, що українського лідера могли розіграти.

У свою чергу сайт президента видалив новину про розмову з президентом Киргизії.