Події
19 листопада 2016
Захарченко зробив дивну заяву
Мовляв, Україна не хоче виконувати угоди
news-image

Ватажок терористичної ДНР Захарченко зробив чергову вельми дивну заяву. Мовляв, мінський протокол він підписав не для того, щоб його виконання ознаменувалося поверненням окупованої частини Донбасу в рідне лоно України, а з того, щоб Україна стала після виконання "Мінська" іншою. І ось тоді він знову проведе переговори і підпише новий документ.

Цей документ, за його "філософії", повинен буде визначити "принципи співжиття". Визнаючи, що в мінських угодах немає ні слова про ДНР і ЛНР, він все ж перебуває у впевненості, що в них закладена перспектива збереження їх сутності. Мовляв, там "немає чіткого визначення майбутнього" і того, яка буде Україна ...

Нагородивши цей город, Захарченко підсумував, що зараз ми знову стоїмо на краю війни, так як, мовляв, Україна не хоче виконувати угоди.

З цього нагромадження дурниць ясно напрошується лише один висновок - в Росії не готові на те, щоб до кінця листопада, як це було обумовлено в Берліні на останній зустрічі лідерів Нормандської четвірки, переписати дорожню карту мінських угод в тій послідовності, яка б відповідала здоровому глузду і була здійсненною.