Шоу-біз та культура
22 листопада 2016
Алісія Сільверстоун оголилася заради овець (фото)
Акторка сподівається, що надихне людей на зміни в їхньому гардеробі.
news-image

Американська акторка Алісія Сільверстоун знялася голяка, щоби привернути увагу людей до страждань овечок, передає «Є!» із посиланням на УП.

40-річна зірка, котра, як відомо, є веганкою, взяла участь у новій кампанії РЕТА з назвою "Я краще ходитиму гола, ніж носитиму вовну".

Як пишуть "E! News", бігборд із голою Алісією висітиме неподалік від Таймс-сквер у Нью-Йорку.

Вовна – це те, про що багато, багато людей зазвичай не думає. Це не те, що справді привертає їхню увагу. Основне, що мені завжди кажуть: "О, але ж овець просто стрижуть, овець же не вбивають, - поділилася Сільверстоун у відеоролику.

На думку акторки, вівчарство насправді є дуже жорстокою галуззю. Як наголошує Алісія, під час стрижки вівці отримують порізи і травми, котрими потім ніхто особливо не переймається.

Для людей, котрі це роблять, вони – не живі істоти, вони просто предмети. Коли від вівці більше нема користі, її убивають. Немає щасливого місця, куди вона потрапляє за те, що була вовняною вівцею, - зазначила зірка.

Вона сподівається, що ця кампанія надихне людей на зміни в їхньому гардеробі. Сільверстоун закликає всіх перестати купляти вовняні речі.

Як відомо, Сільверстоун "веганить" із 1998-го року.