Київ
25 листопада 2016
У Києві 51-річний чоловік не випускав із квартири дівчину, яка консультувала його щодо встановлення вікон
Після оформлення документів консультант зібралася йти, але побачила зачинені двері.
news-image

Як проінформували у столичній поліції, до Дніпровського управління зателефонувала 18-річна киянка із повідомленням про те, що її закрили та не випускають із квартири у будинку на вулиці Бучми, передає «Є!»

На виклик одразу виїхав екіпаж патрульної поліції, який на місці події опитав двох хлопців. Вони розповіли, що в квартирі проти волі утримується їх знайома.

Правоохоронці вирушили на вказану адресу, де після неодноразових звернень та закликів, їм відчинив двері 51-річний власник квартири, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. В одній з кімнат поліцейські знайшли дівчину без видимих тілесних ушкоджень, яка звернулася із офіційною заявою про незаконне утримання у квартирі всупереч її волі, - йдеться в повідомленні відомства.

Як з’ясувалося, киянка у якості консультанта фірми зі встановлення металопластикових вікон разом із колегами ходила по різних квартирах та пропонувала послуги. Завітавши у помешкання на вулиці Бучми, дівчина почала консультувати господаря, який нібито зацікавився пропозицією монтажу балкону. Та коли після оформлення документів консультант зібралася йти, то побачила зачинені двері і зателефонувала до поліції.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі.

У рамках розпочатого кримінального провадження правоохоронці з’ясовують обставини та деталі події.

Читайте також: Син Мустафи Джемілєва вийшов з російської колонії
Читайте також: «Це буде піар-акція про нелегітимну київську хунту» - Луценко про допит Януковича
Читайте також: Волочкова розповіла, що у Большому театрі балерин примушували до надання інтим-послуг заможним чоловікам