Шоу-біз та культура
25 листопада 2016
Путін подарував російське громадянство голлівудському акторові
Путін є прихильником того виду бойових мистецтв, які Сігал часто практикує.
news-image

Сьогодні Володимир Путін підписав указ про надання громадянства Російської Федерації ще одному всесвітньо відомому акторові західного кіно, передає «Є!», посилаючись на replyua.net.

Сьогодні Володимир Путін вручив паспорт громадянина РФ голлівудському акторові Стівену Сігалу. Президент Росії заявив: «Сподіваюся, він буде служити символом довгоочікуваного покращення «примхливих» відносин між Москвою і Вашингтоном». Церемонія натуралізації Сігала урочисто пройшла в Кремлі. Вручаючи акторові паспорт, Путін додав: «Я хочу привітати вас і висловити надію, що цей ще один, нехай і невеликий, жест стане ознакою поступової нормалізації відносин між нашими країнами». Також Путін поцікавився у Сігала: «How do you do?», той відповів, що «все добре», і додав: «Ми поговоримо пізніше. Для мене це велика честь - бути тут».

Примітно, що Путін є прихильником того виду бойових мистецтв, які Сігал часто практикує в своїх голлівудських бойовиках. Західні ЗМІ пишуть, що отримання російського громадянства Сігала вигідно і для актора, і для Росії – Кремль вкотре продемонстрував свої «теплі почуття» до США, а Сігал набрав кілька пунктів рейтингу, купуючи скандальну популярність.