Події
25 листопада 2016
Мажори, розважаючись перегонами, вбили дитину на дорозі (відео)
В машині маленька біла труна. Під стінами моргу чекають заплакані рідні, щоб забрати тіло чотиримісячної Оксанки, яка напередодні загинула в ДТП.
news-image

Дівчинку забиратиме її рідна тітка та бабуся з дідусем. Бо і тато й мама зараз у лікарні. Усе через страшну аварію, яка сталася у місті Ватутіне. За півкілометра до кінця подорожі її раптово перервав чорний Мерседес, передає «Є!».

Гальмівний шлях іномарки був близько 50-ти метрів. Тож,очевидно, швидкість, з якою їхав водій мерседеса, була надто високою.

У мерседесі, окрім водія, був ще один чоловік та дві дівчини. Свідки твердять, компанія поверталася із місцевого бару. Попри жахливі пошкодження, всім чотирьом вдалося вижити. А от водій жигулів опиняється заблокованим у пастці. Його дружину з двома дітьми забирають до Звенигородської лікарні друзі водія чорного Мерседесу.

Інна Трембовецька - тітка загиблої дівчинки Вони їхали двома машинами. Це були перегони. І вони пересадили сестру з дітьми в іншу машину і повезли сюди. Самостійне перевезення постраждалих матері і двох дітей завершилися трагедією. Важкотравмована дівчинка загинула.