Війна
26 листопада 2016
Російські ЗМІ були вигнані з території «ДНР»
За порушення «законів» їх було вигнано на територію РФ.
news-image

У Міністерстві держбезпеки «ДНР» прокоментували «пропажу» журналістів телеканалу «Дощ», про це йдеться на сайті Новоросінформ, інформує «Є!».

«25 листопада 2016 року органами державної безпеки ДНР на території Республіки була виявлена ​​діяльність співробітників телеканалу« Дощ », які надали до Міністерства Інформації завідомо неправдиві особисті дані з метою отримання акредитації», - йдеться в повідомленні, розміщеному на офіційному сайті «МГБ ДНР».
«Для з'ясування обставин, журналісти телеканалу «Дощ» були запрошені до адміністративної будівлі МГБ ДНР для дачі пояснень за фактом незаконного журналістської діяльності і демонстрації відзнятих відеоматеріалів. При перегляді відеозаписів співробітниками міністерства встановлено, що вони носять необ'єктивний і провокаційний характер. У хибному світлі відображають соціально-економічну та політичну ситуацію в Республіці », - пояснили у відомстві.
«За порушення закону ДНР, що регламентує журналістську діяльність на території Республіки, журналісти телеканалу «Дощ» громадяни РФ Полонський Василь Андрійович і Ерженков Сергій Борисович, виселені на територію Російської Федерації», - сказано в повідомленні.
Читайте також: Коломойський став одним із лідерів партії УКРОП