Економіка та бізнес
26 листопада 2016
Ощадбанк України та Європейський банк підписали угоду щодо підтримки
Угода про співпрацю між банками - це «перемога», яку не зможе зіпсувати навіть Віктор Янукович.
news-image

Кирило Сазонов на своїй сторінці в Facebook пише, що в п'ятницю відбулася дуже важлива для України подія, яку не зміг зіпсувати навіть «п'ятничний Янукович».

Сазонов повідомляє, що «Ощадбанк України і Європейський банк реконструкції та розвитку підписали сьогодні угоду щодо підтримки в поліпшенні корпоративного управління держбанку». Блогер підкреслює, що подія такого роду відбулося в Україні вперше, інформує «Є!» з посиланням на from-ua.

Він пише: «Раніше серйозні міжнародні структури від співпраці з державними банками України шарахалися. Та й сам «Ощадбанк» ще кілька років тому більше нагадував радянську ощадкасу з чергами з бабусь і тихим чавканням за зачиненими дверима кабінетів. За два з половиною роки все змінилося принципово. Фінансисти, тим більше європейські, дуже ретельно перевіряють потенційних партнерів. Через ситечко проціджують всю інформацію. І якщо дали добро на співпрацю - значить все у нас відмінно».

Сазонов зазначає, що умови угоди передбачають процедуру реформування «Ощадбанку», а також вкрай вигідний для нього пакет фінансування. Блогер підкреслює, що ця угода про співпрацю між банками - це «перемога», яку не зможе зіпсувати навіть Віктор Янукович.