Події
27 листопада 2016
В Одесі сталася масштабна пожежа в новобудові: згоріло 10 квартир (фото)
Пожежу було повністю ліквідовано о 6.23.
news-image

В результаті вогнем пошкоджено дах будинку та домашнє майно в 10 квартирах на першому і другому поверхах будівлі на загальній площі 300 кв. м. 

В Одесі сьогодні під час пожежі у новобудові згоріло 10 квартир. 

Як повідомляє «Є!» у прес-службі Головного управління ДСНС в Одеській області, 27 листопада о 3.59 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про займання в багатоквартирній новобудові на вул. Північній.

До місця події о 4.12 прибули перші пожежно-рятувальні підрозділи. Для гасіння пожежі були розгорнуті 3 оперативні ділянки та забезпечено підвіз води з найближчого джерела водопостачання, розташованого на відстані 2 кілометрів від місця НП.

Як відзначили у прес-службі, гасіння вогню ускладнювалося через наявність легкозаймистих матеріалів, дерев'яних конструкцій, утеплювача будівлі, а також пориви вітру. Пожежу було повністю ліквідовано о 6.23. 

В результаті вогнем пошкоджено дах будинку та домашнє майно в 10 квартирах на першому і другому поверхах будівлі на загальній площі 300 кв. м. 

Не допущено розповсюдження вогню на сусідні приватні будівлі. За попередньою інформацією, будинок офіційно не був зданий в експлуатацію. Загиблих і постраждалих немає. Причина пожежі встановлюється.

 

Читайте також: Пожежа у нічному клубі Львова: госпіталізовані 14 людей ( Відео)