Україна
28 листопада 2016
Як зараз виглядає Ялта? (фото)
Державні органи України ведуть моніторинг порушень прав людини, прав власності в окупованому Криму, всі ці випадки ретельно документуються, свого часу все це буде пред'явлено окупантам у супроводі позовної заяви про відшкодування шкоди.
news-image

Так зараз виглядає будівля морського порту та митниці. Поруч руйнується дерев'яна "Чайка". В порту працюють тільки маленькі катери, але з/п за ялтинськими мірками там непогана, 30 тис. руб., передає «Є!», посилаючись на Обозреватель.

На останньому фото "Фонтан" - конкурент заради якого і йде знесення "Їжі". Почали будівництво в 2013, ввели в дію на початку цього року на місці скверу, там, де був фонтан "Купальниця". Фонтан сам по собі був не фонтан, але хоча б не закривав панораму гір. Зараз він всередині цієї будівлі. Раніше ялтинці його називали "Баба в тазику ", зараз - "Баба в кубику".

Державні органи України ведуть моніторинг порушень прав людини, прав власності в окупованому Криму, всі ці випадки ретельно документуються, свого часу все це буде пред'явлено окупантам у супроводі позовної заяви про відшкодування шкоди. Може ці фотографії колись блискучої і елітної набережній Ялти теж будуть використані в такій справі.

Поживемо - побачимо.