Суспільство
29 листопада 2016
«Краще жити на Батьківщині» - бойовик «ДНР» повернувся в Україну (відео)
Мешканець Донеччини охороняв колишню будівлю СБУ у Донецьку, служив конвоїром.
news-image

Колишній учасник незаконних збройних формувань повернувся до мирного життя у рамках Програми Служби безпеки України «На тебе чекають вдома», передає «Є!» із посиланням на прес-службу СБУ.

У 2014 році мешканець Донеччини покинув роботу та приєднався до одного з бандформувань терористів «ДНР». Повіривши обіцянкам заробити великі гроші, він охороняв колишню будівлю СБУ у Донецьку, служив конвоїром.

У серпні 2016 року, коли чоловіку набридли порожні обіцянки кращого життя та «русского міра», він втік від своїх подільників.

Дізнавшись про те, що колишній бойовик відмовився продовжувати воювати проти власного народу, оперативники СБ України запропонували йому скористатися Програмою «На тебе чекають вдома».

Наразі чоловік знаходиться на підконтрольній українській владі території. Після ретельної перевірки його діяльності на користь незаконних збройних формувань, суд може звільнити мешканця Донеччини від кримінальної відповідальності.

У своєму зверненні учасник Програми закликав усіх, хто ще залишається на підконтрольних терористам територіях, не боятися та повертатися до матерів, батьків, родин, адже краще жити на Батьківщині, ніж у поневіряннях на чужині.

Читайте також: У Києві сталася масштабна ДТП із гонитвою та участю поліції (фото)
Читайте також: Під крики «Ганьба»: на Андріївському узвозі відкрили фасад будівлі театру