Політика
29 листопада 2016
Вадим Рабінович подав до парламенту законопроект про кримінальну відповідальність за ввезення нелегальних мігрантів
Нардеп сподівається, що законопроект буде підтриманий.
news-image

Народний депутат і лідер партії «За життя» Вадим Рабінович подав до Верховної Ради законопроект, який забороняє прем'єр-міністру самостійно, без голосування у Верховній Раді, приймати рішення про ввезення мігрантів в Україну. Про це депутат повідомив 28 листопада в ефірі одного з телеканалів України, передає «Є!»

У той час як вся країна дивилася на цирк з Януковичем, заступник міністра юстиції України заявив, що тепер, щоб отримати безвіз, нам потрібно ввести сюди нелегалів, всю квоту нідерландську. Ці безумці, поки там будуть транслювати Януковича, самі знищать державу. Ось я сьогодні замість перегляду «фільму» про Януковича подав закон про кримінальну відповідальність і неможливість ввести сюди мігрантів. А нас відволікають Януковичами та ким хочеш! Сьогодні Януковичів вистачає, - заявив Вадим Рабінович.

Лідер партії «За життя» також зазначив, що не виключає того, що політики спеціально почали обговорювати тему міграційних квот під час дистанційного допиту побіжного президента Януковича, щоб відвернути увагу суспільства.

Я вам скажу, що заяву цю спеціально кинуто в суспільство, щоб перевірити й потім продати квоти, і у нас країна буде заповнена від верху до низу біженцями. Тому я подав законопроект, щоб без дозволу Верховної Ради жоден чиновник не міг цього зробити під загрозою кримінального переслідування, включаючи прем'єр-міністра, - зазначив парламентарій.


Крім того, Вадим Рабінович висловив надію, що всі політичні сили в парламенті, незалежно від внутрішніх непорозумінь, підтримають його законопроект, і пообіцяв, що обов'язково проінформує громадськість про те, хто голосував проти цієї ініціативи.

Нагадаємо, 28 листопада заступник міністра юстиції з питань європейської інтеграції Сергій Пєтухов запропонував на своїй сторінці в Facebook, щоб Україна взяла на себе квоту однієї з країн ЄС на розселення мігрантів задля запровадження безвізового режиму.

Читайте також: Росія стягнула до кордону з Україною 55 тисяч військових
Читайте також: Білорус, що воює за «ЛНР», розповів, як люди Плотницького обстрілювали Луганськ
Читайте також: ФСБ затримала кримськотатарських музикантів, які виступали в Києві