Суспільство
30 листопада 2016
Поліцейські завадили полтавці вбити себе
Причина такого рішення не оголошується.
news-image

41-річну мешканку Полтавського району, яка намагалася покінчити життя самогубством, вдалося врятувати від смерті небайдужим людям, котрі викликали поліцейських.

Повідомляє «Є!» з посиланням на "Знай.ua".

Як повідомили у відділі комунікацій ГУ НП Полтавської області, жінка зірвалася учора вдень з мосту по вулиці Миру, неподалік від Південного залізничного вокзалу обласного центру, і впала у Ворсклу.

Цей момент побачив співробітник Управління патрульної поліції. Він терміново повідомив про те, що сталося, у чергову частину. Кілька патрульних екіпажів, які знаходилися поблизу, теж під'їхали до місця пригоди та кинулися рятувати полтавку.

Правоохоронці взяли човен на найближчій станції та підпливли до жінки. Забравши її з води, вони доправили потерпілу на берег. Бригада "швидкої", яку теж викликали очевидці, відвезла її в лікарню, оскільки та була у важкому психологічному стані та перемерзла у холодній воді.

У ході з'ясування обставин інциденту поліцейські дізналися, що врятована ними жінка намагалася накласти на себе руки. Що стало причиною такого рішення, не розголошується.

Як писав "Знай.ua", жителька Ужгорода попередила правоохоронців про наміри покінчити життя самогубством. Поліцейські в останній момент встигли дістати її із зашморгу.