Політика
30 листопада 2016
Орієнтуймось на Трампа та віримо в себе, - Рабінович про вибори
Нардеп запевняє, що про Україну та Швейцарію будуть говорити як про країни, що розвиваються на одному рівні.
news-image

Якщо на наступних виборах політична партія "За життя" візьме в парламенті більшість місць, українська економіка покаже позитивні результати вже протягом року. Про це в ефірі програми "Рабінович: суб'єктивні підсумки тижня" на каналі NewsOne заявив народний депутат України, лідер політичної партії "За життя" Вадим Рабінович, передає «Є!»

Я не знаю, коли ми прийдемо до влади та до якої влади, але я сподіваюся, що ми зробимо партію, яка буде гідно представлена ​​в парламенті. А якщо у нас буде більшість, то повірте мені, що протягом року про Україну і про Швейцарію будуть говорити як про країни, що розвиваються на одному рівні, - підкреслив Рабінович.

За його словами, рейтинг партії росте через загальне розчарування українців у політиках.

У нас в країні сьогодні кожен, хто хоче їсти, крім влади, - "агент Кремля". Наш рейтинг росте тому, що люди дивляться на нас із надією: "Може, хоч ці не обдурять". Я дуже багато їжджу Україною й бачу трансформацію, навіть для мене в чомусь несподівану. Я не очікував, що вдасться настільки достукатися до людей, - сказав парламентарій.

На думку Рабіновича, у нього і його партії є всі шанси здобути перемогу на майбутніх виборах.

Орієнтуймось на Трампа. Вся країна розповідала, як неможливо йому перемогти. Всі соціологи найдорожчих служб Америки - CNN, BBC - розповідали, як він тріумфально програє ці вибори. А в результаті переміг народ Америки. Тому давайте вірити в себе. Вони можуть підтасовувати вибори, але тільки в рамках 5%, не більше, - резюмував депутат.


Читайте також: Вадим Рабінович подав до парламенту законопроект про кримінальну відповідальність за ввезення нелегальних мігрантів
Читайте також: Пранкери Вован і Лексус розіграли мера Києва Віталія Кличка
Читайте також: Охлобистін отримав бажаний паспорт «ДНР»