Суспільство
30 листопада 2016
«С*ка бандерівська» - дружині переможця «Голосу країни» розбили авто (фото)
Артист показав наслідки нападу.
news-image

Переможець першого сезону проекту "Голос країни" Іван Ганзера, родині якого погрожують через проукраїнську позицію, потерпає від рук зловмисників. Так, цього вівторка дружині Івана Ользі невідомі розбили авто. Про це Ганзера повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!»

Схоже, погрози починають втілюватися в життя. Сьогодні о 20:30 розбили авто моїй дружині. Наслідки могли бути гірші, але Оля наполохала злодія. З криками: "Це тобі ще мало, с*ка бандерівська", молодик втік. Звернулися у поліцію. Але, думаю, що то до одного місця, - написав співак.

Іван також виклав світлини, на яких зображене розбите вікно в автівці Ольги.

Нагадаємо, нещодавно Іван Ганзера розповів, що його родині погрожують через проукраїнську позицію. Співаку та його дружині невідомі телефонували і надсилали SMS з погрозами. Крім того, у співака додали, що "фото дружини та доньки пішли по сепаратиських групах з підписами "ламати їм голови" та "мужики знають, що з такими робити". Коли Іван піднімав слухавку, то з того боку були не лише образи й погрози. А навіть називали місця, де ближчим часом має виступати артист. Співрозмовники називалися мешканцями Донецька, Авдіївки та додавали, що вони "ніби з окопів".

 

Читайте також: Росія погрожує Україні ракетним ударом
Читайте також: Пранкери Вован і Лексус розіграли мера Києва Віталія Кличка
Читайте також: Охлобистін отримав бажаний паспорт «ДНР»