Шоу-біз та культура
30 листопада 2016
Анджеліна Джолі схудла до 34 кілограмів
Бульварні журналісти б'ють на сполох: за їхніми даними, Анджеліна Джолі через переживання від розставання з Піттом і програші судового процесу проти нього схудла до 34 кілограмів.
news-image

Цілком ймовірно, що скоро актрису госпіталізують і годуватимуть внутрішньовенно, повідомляє «Є!» з посиланням на Radar Online.
Як розповіли журналістам джерела з близького оточення зірки, вона була "знищена" новиною про те, що ФБР зняло звинувачення з Бреда Пітта, визнавши його невинним в жорстокому поводженні з дітьми. За словами знайомих актриси, Джолі мало не рвала на собі волосся, дізнавшись про це. Вона була в люті.
Раніше в ЗМІ неодноразово з'являлися повідомлення про болючою худорбі актриси, проте через шлюборозлучних тяжб вона зовсім перестала їсти, розповів Radar Online анонімне джерело. Крім того, за його словами, на нервовому грунті Джолі стала багато курити.
Втім, за чутками, через розставання з Джолі різко схуд і Пітт. Засмучений тим, що колишня кохана не дозволила йому відзначити з дітьми День подяки, актор полетів з друзями на острови Теркс і Кайкос.
Раніше повідомлялося, що, розлучившись з Піттом, Джолі вирішила повернутися до своєї колишньої коханої. У Пітта, за чутками, теж з'явилася нова дівчина.
Джолі подала документи на розлучення 19 вересня. Пара полягала в стосунках з 2005 року, а одружилася в 2014-му. Зірки виховують трьох прийомних і трьох власних дітей віком від 8 до 15 років.