Події
30 листопада 2016
У «Жулянах» привітали мільйонного пасажира (фото)
"Мільйонна пасажирка" на свій день народження летіла до Вроцлава.
news-image

29 листопада колектив Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) вітав мільйонного пасажира 2016 року. Електронна система підрахунку визначила, що щасливчик вилетить із аеропорту «Київ» рейсом Київ-Вроцлав (Польща) авіакомпанії WizzAir 29 листопада о 15:40, передає «Є!»

Мільйонним пасажиром Міжнародного аеропорту «Київ» (Жуляни) стала Кароліна Карпович, яка на свій день народження разом із чоловіком летіла до Вроцлава на відпочинок.

Коли мільйонна пасажирка проходила реєстрацію на рейс, із-за стійки реєстрації вистрибнула справжня балерина, яка виконала святковий танок для переможниці. Також Кароліна Карпович отримала пам’ятні подарунки та привітання, а особливим сюрпризом від аеропорту стала послуга «Priority line» – спрощене проходження всіх видів контролю, передпольотне очікування в бізнес-залі та індивідуальний трансфер до літака.

Насправді нас не двоє. До Вроцлава ми летимо втрьох – я, чоловік і наша донечка яку я ношу під серцем. Завтра в мене День народження і чоловік зробив мені подарунок - мандрівку до Вроцлава, в гості до наших друзів. А тут ще й ви з привітаннями. Так що, цей рейс є досить символічним для нас…, - сказала Кароліна Карпович.



Читайте також: Росіянин, якого шукала поліція Пхукета, знайшовся живим. Але з перегаром
Читайте також: В Індії хочуть створити найдовшу у світі річку
Читайте також: Як у старі часи: керівництво патрульної поліції вимагало гроші з підлеглих