Політика
1 грудня 2016
Підтвердження погроз Росії стосовно ракетних випробувань
У середу ввечері на сайті "Української правди" було опубліковано офіційний лист, що підтверджує загрози Міністерства оборони Росії.
news-image

У середу ввечері на сайті "Української правди" було опубліковано офіційний лист, що підтверджує загрози Міністерства оборони Росії, адресовані українському оборонному відомству через ракетні навчань поблизу Криму.

Інформує «Є!», з посиланням на interfax.com.ua.

"Міністерство оборони РФ попереджає, що при виявленні стартування ракет в зазначеному районі вони будуть знищуватися силами протиповітряної оборони ЗС РФ ... в разі якщо ракети створять загрозу російським об'єктам, що перебувають у даному районі території РФ (на суші, на морі або в повітряному просторі) , будуть нанесені удари для знищення засобів їх пуску ", - наголошується в офіційному документі.

Текст листа адресовано військовому аташе при посольстві України в РФ.

Як повідомлялося, РФ в своїх військово-дипломатичних нотах відкрито загрожувало застосуванням військової сили проти ВСУ, в зв'язку з чим українська сторона готує російської ноту протесту і має намір найближчим часом звернутися з цього приводу до міжнародного співтовариства.

 

Читайте також: У МЗС підтвердили погрози з боку Рсосії і звернуться до світу