Суспільство
1 грудня 2016
Байкер Хірург стверджує, що промова Путіна нагадує Євангеліє від Матвія
Залдостанов дуже зворушений посланням президента РФ до Федеральних зборів.
news-image

Послання президента Федеральним зборам схоже з першою книгою Нового Заповіту - Євангелієм від Матвія. Таку думку в четвер, 1 грудня, в розмові з «Лентой.ру» висловив лідер байкерського клубу «Нічні вовки» Олександр Залдостанов, відомий як Хірург, передає «Є!»

Коли він говорив про згуртованість і єдність країни, мені чомусь спало на думку Євангеліє від Матвія, глава 12, де сказано, що будь-яке царство, поділене супроти себе, запустіє. Мені здається, що це був його кращий виступ. Таке відчуття, що він дійсно російський цар, помазаник. Його мова пронизана турботою про людей. А де Бог - там любов. Від нього любов виходить - до людей, до країни, - поділився розчулений Хірург.

У промові президента РФ байкер особливо відзначив слова про об'єднання громадян навколо патріотичних цінностей.

Патріотичні цінності об'єднали нас, неважливо, з якого ти середовища - з мотоциклетного, наукового, робочого, - вважає він.

Цього року байкер дивився трансляцію послання по телевізору, перебуваючи в Криму.

А от минулого року Залдостанов слухав президентське послання з Георгіївського залу Кремля. Серед присутніх, одягнених в строгі костюми, він виділявся зовнішнім виглядом: був в жилеті з грубої шкіри, черевиках-чоботях і в'язаній шапочці.
Нагадаємо, відповідно до Конституції РФ, глава держави повинен щорічно звертатися із посланням до Федеральних зборів, в якому він дає оцінку стану справ в країні і визначає основні напрями внутрішньої і зовнішньої політики.

Читайте також: ПТН ПНХ - Аваков прокоментував стрільби біля Криму
Читайте також: У МОЗ назвали тарифи на послуги сімейних лікарів
Читайте також: Дуже круто. Флешмоб прикордонників та DZIDZIO (відео)