Політика
2 грудня 2016
Рабінович - український Трамп? Політологи проводять паралель
Експерти вважають, що українське суспільство "втомилося від традиційних політиків та їхніх спільних красивих фраз".
news-image

Зростання рейтингу лідера партії «За життя» Вадима Рабіновича пояснюється втомою українського суспільства від традиційних політиків і їхніх спільних красивих фраз, вважає політолог Максим Лациба. Про це експерт заявив «Комсомольській правді в Україні» в матеріалі під назвою «Вадим Рабинович - український Дональд Трамп?», передає «Є!»

Людям набридає стан такої невизначеності, відсутності серйозних реформ і падіння рівня життя. Вони хочуть якихось радикальних реформ, радикальних слів. Є попит на людину, яка готова щось зробити, - пояснив Лациба.

У статті також проводиться ряд паралелей між Дональдом Трампом і Вадимом Рабіновичем. Зокрема, експерти порівнюють риторику, погляди й спосіб життя американського та українського політиків, приходячи до висновку, що стиль поведінки обох викликає прихильність до себе виборців, які розчарувалися в нещирих політиках.

Українці більше не вірять "глянцевим" кандидатам з порожніми обіцянками. Як і в Америці, у нас сформувалася потреба в політикові, що діє, який при всій своїй суперечливості дає людям надію на зміни, - констатують політологи, - йдеться в матеріалі.


Читайте також: Рабінович добився від Банкової створення групи у справі ошуканих вкладників
Читайте також: Орієнтуймось на Трампа та віримо в себе, - Рабінович про вибори