Події
2 грудня 2016
П'яного поліцейського, який розбив «Пріус», звільнили з органів
На Слобожанському проспекті автомобіль «Dacia Logan» проїхав на червоний сигнал світлофора.
news-image

Поліцейського, який в нетверезому вигляді тікав від погоні і розбив «Пріус» патрульних, звільнили з правоохоронних органів, повідомила прес-секретар ГУНП в Дніпропетровській області Ганна Старчевська, передає «Є!», посилаючись на Інформатору.

Вчора вранці на Слобожанському проспекті автомобіль «Dacia Logan» проїхав на червоний сигнал світлофора. На вимогу патрульних зупинитися водій не відреагував і спробував втекти. Його переслідували кілька екіпажів, які заблокували автомобіль на вулиці Калиновій. Однак порушник вчинив опір і розбив поліцейський «Пріус».

Під час перевірки документів патрульні виявили, що порушник — діючий співробітник поліції, колишній співробітник ДАІ, який пройшов переатестацію.

— Він не просто був п'яний, він ще і скоїв ДТП. У нього були явні ознаки алкогольного сп'яніння, але він відмовився дути в драггер. Поїхав у лікарню здавати кров. Результати будуть через два дні, але нас це не цікавить. Його звільнили вчора за власним бажанням, — сказала спікер Нацполиции області Ганна Старчевська.