Суспільство
3 грудня 2016
Яка доля чекає на одеський промринок 7км
« Шпігель, найбільший ринок Європи, офіційно називається ТОВ «Промтоварний ринок».
news-image

В електронній базі даних України щодо судових рішень було опубліковано рішення про накладення арешту на промисловий оптово-роздрібний ринок 7км, включаючи все наявне майно і кошти. Василь Мозгальский – директор товариства з обмеженою відповідальністю «Промтоварний ринок», який є розпорядником всього ринкового майна, підозрюється в тому, що він займає свою посаду незаконно. Справа розглядалася апеляційним Київським судом. В результаті, статутний капітал, усі нерухомі об’єкти, рухоме майно відповідача переписали і заборонили будь-які маніпуляції з ними. Суд ухвалив таке рішення, щоб зберегти майно до кінця розслідування. Поки всі деталі справи не будуть вивчені, постанова на арешт не може бути змінена.

Інформує «Є!», з посиланням на zik.ua.

Справа про підозру директора одеського промринку 7км Ст. Мозгальского розслідує прокуратура Київської області Києво-Святошинської прокуратури Ірпінського відділу.

Довідка: один із самих великих роздрібно-оптових ринків України і,

за даними дослідження, проведеного німецьким журналом « Шпігель, найбільший ринок Європи, офіційно називається ТОВ «Промтоварний ринок».

 Свою назву «7-й кілометр» ринок отримав за місцем розташування в околицях р. Одеси на сьомому кілометрі Овідіопольської траси. 

Читайте також: Що може змінити курс гривні цього тижня,- розповіли в НБУ