Події
3 грудня 2016
Аварія на Дніпропетровщині забрала життя п'ятьох людей
Від удару половину пасажирів викинуло на вулицю.
news-image

У маршрутці, в яку ввечері 2 грудня врізався відірвався від фури причіп, знаходилися працівники Дніпровської м'ясної фабрики. Людей, що живуть в сусідніх з містом селах, як зазвичай, розвозили після роботи наданим від підприємства транспортом. Все сталося несподівано і дуже швидко, повідомляє «Є!».

Маршрутка була заповнена, я сиділа з колегою на задньому сидінні, - розповіла постраждала в аварії 25-річна оператор пакувального цеху Лілія Липка. - Мить, і наступне, що я пам'ятаю, як бачу в кріслах закривавлених співробітників, а інших від удару викинуло на вулицю.

Дівчина також зазначає, що водій маршрутки хоч і працює недавно, але їздить вкрай акуратно. Бувало, через цієї самої акуратності і обережності працівники переживали, що запізняться на роботу.

На даний момент Лілія знаходиться в відділенні реанімації обласної лікарні ім. Мечникова, у неї травма особи. Разом з нею там також її колеги - 23-річний та 29-річний хлопці.

- Хлопець 23 років поступив до нас у важкому стані, його оперували три години, - повідомив заступник головного лікаря лікарні Олександр Толубаев. - У нього важка черепно-мозкова травма, перелом шостого шийного відділу хребця, який згодом може привести до набряку спинного мозку. Він до цих пір без свідомості, на апараті штучної вентиляції легенів.

29-річний потерпілий - у свідомості, але розмовляти не може. У хлопця травма щелепи і черепно-мозкова травма.

Ще четверо постраждалих знаходяться в 6-ій лікарні Дніпра.