Суспільство
4 грудня 2016
Член «Правого сектора» розповів за чиїм наказом розстріляли людей на Майдані
За день можна було отримати кілька мільйонів на одній тільки точці .
news-image

Спецпідрозділ "Беркут" спровокували до розстрілу "небесної сотні" снайпери, найняті лідерами тодішньої опозиції. Так заявив в ефірі телеканалу NewsOne лідер радикальної київського угрупування "Наждак" Микола Дульський, під час Майдану входив до складу організації "Білий молот", що стала одним з учасників "Правого сектора", передає «Є!» з посиланням на "Країна".

Я входив до складу організації" Білий молот ", який спочатку входив в" Правий сектор ". Перші спалені автобуси, перші підпали, перші вибухи, перші перестрілки - це все справа рук організації" Білий молот ". І за нею хвостиком бігала організація" патріот України ", це нинішній" Азов ". Як з'явилися Яценюки-Турчинови і взяли контроль? у них своєї ідейно маси в принципі не було. Підім'яти під себе Майдан вони примудрилися, підім'явши під себе фінанси, - стверджує радикал.

За словами Дульського, основну касу Майдану вдавалося збирати за допомогою коробочок для пожертвувань.

Так ось, Турчинов примудрився створити фінансовий контроль Майдану, - стверджує майданщики. - Вони почали контролювати ці" Скринька "і видавати дозвіл на їх встановлення. Тобто вони взяли під себе всі фінансові артерії Майдану. Ці" Скринька "приносили шалені гроші. При мені люди приносили по півмільйона. за день можна було отримати кілька мільйонів на одній тільки точці .